Op zoek naar Europa’s mooiste festival? Wij hebben hem gevonden. Colours of Ostrava is in 2017 bekroond met de Festival Award in de categorie ‘beste locatie’ en in 2018 ging de organisatie er in dezelfde categorie met het zilver vandoor. Het festival vindt plaats op een kleurrijk industriegebied. Tussen grote smeltovens en kolenmijnen vind je tal podia, met onder meer muziek, theater, film en exposities. Muziekgenres rijken van elektronisch tot rock en van pop tot reggae. Met het diverse aanbod in programmering en de schitterende locatie mag Colours zich één van de best opkomende festivals binnen Europa noemen. Dat alles voor een zachte prijs.

Colours of Ostrava Nieuws

Colours of Ostrava 2019 Line-up

Geef nu jouw rating voor Colours of Ostrava 2019

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”colours-of-ostrava”]

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Colours of Ostrava?
De leukste en gemakkelijkste manier om bij Colours of Ostrava te komen, is met de Colours of Ostrava Bus. De bus rijdt jaarlijks vanuit Nederland en België naar Ostrava, en zet je nabij de festivalingang af. Alle info hierover vind je bij Festival.Travel.

Je kan ook naar Ostrava reizen met het vliegtuig. Een vlucht van Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Ostrava (OSR) duurt zo’n 3,5 uur. Vanaf het vliegveld is het mogelijk door middel van het openbaar vervoer of een pendelbus je reis te vervolgen.

Is er een camping?

Ja, op Colours of Ostrava tref je de Castle Camping. Toegang tot de camping gaat net wat anders dan bij de meeste festivals. Op Colours betaal je voor het aantal tickets én het aantal tenten dat je mee de camping opneemt. Een campingticket heb je al vanaf €8,80 per persoon, per tent betaal je €12,-. Hierbij heb je de mogelijkheid maximaal 5 nachten op de camping te verblijven.

De camping van het festival ligt op 6 minuten rijden van het festivalterrein. Lopend duurt de reis 28 minuten, en op de fiets trek je 11 minuten uit voor de rit. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken rijden er ook extra metro’s. Vanaf de camping neem je lijn 4, waarna je op station Karolina overstapt op lijn 1 of 2. Deze reismogelijkheid duurt ongeveer 10 minuutjes. Ook beschikt de camping over een MAKRO shop, waar eten, drinken, cosmetische- en hygiëneproducten te vinden zijn.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Colours of Ostrava?

Als je nog andere vragen hebt over Colours of Ostrava, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Colours of Ostrava vind je ook in ons Festivalrapport van Colours of Ostrava 2018 en Colours of Ostrava 2017.

Colours of Ostrava Aftermovie

Colours of Ostrava Locatie

Colours of Ostrava Adres

Vítkovická, 703 00
Ostrava-Vítkovice
Ostrava
Tsjechië

Vergelijkbare festivals