Advertisement

FortaRock 2016 bevestigt Gojira

De organisatie van FortaRock heeft zojuist de komst van de Franse metalband Gojira aangekondigd. Op 4 juni zal de band het podium betreden in het Nijmeegse Goffertpark.  

Eerder werd de komst van onder andere Volbeat, Megadeth, Disturbed en King Diamond al bekend gemaakt. Hieronder is de officiële aankondigingsvideo van vandaag te vinden:

GojiraGOJIRA BEVESTIGD VOOR FORTAROCK, 4 JUNI 2016!De Franse metalhelden van Gojira komen weer terug naar Nijmegen. Dit keer met een hagelnieuw album! Eerder zijn Volbeat, Megadeth, Disturbed, King Diamond, Obituary, Eluveitie, Abbath, Dark Funeral, Legion of the Damned, Windhand en Havok al bevestigd voor FortaRock 2016.Early bird tickets (€49 / €59 excl. € 2,50) zijn te koop via www.fortarock.nl.FB event: http://bit.ly/FortaRock2016

Posted by FortaRock – The Festival on maandag 21 december 2015

 

Pre-party

Dit jaar organiseert FortaRock tevens een pre-party. Op 4 juni vindt vanaf 16.00 uur het ‘opwarmfeest’ plaats in het Goffertpark. Samen met Legion of the Damned zal Gojira het festival warmdraaien. Meer namen voor deze festivaldag volgen nog.

FortaRock 2016

FortaRock festival is een metalfestival dat sinds 2009 jaarlijks in Nijmegen plaatsvindt. Dit jaar valt de festivaldag op 5 juni en is er een pre-party gepland op 4 juni. De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor de hoofd festivaldag kosten €69,- en voor de pre-party ben je € 25,- kwijt. Van plan om beide dagen te gaan? Voor € 85,- heb je een combiticket.

Afgelopen jaar was Festileaks aanwezig op het festival. Ons rapport vind je hier.