Een zelfbevestiging voor Paaspop 2017! De Amerikaanse hardcoreband Stick To Your Guns gaat volgend jaar op tournee met Parkway Drive, en laat die band nou net de eerste naam van Paaspop zijn. Stick To Your Guns laat op Facebook weten dat ze Parkway Drive ook in Schijndel vergezellen.

Stick To Your Guns is de derde naam voor Paaspop 2017. Naast Parkway Drive zal ook Kensington optreden in Schijndel. De organisatie van Paaspop geeft op Facebook aan dat we zeer binnenkort een lading nieuwe namen kunnen verwachten.

parkway

Stick To Your Guns

Het zijn drukke tijden voor de mannen van Stick To Your Guns. Na een nagenoeg uitverkochte tournee met Architects en Bury Tomorrow volgt er alweer een tournee met Parkway Drive. Stick To Your Guns is een band met een duidelijke boodschap. Zo zijn veel nummers politiek beladen en zetten de heren zich in voor dierenbescherming. De groep stond dit jaar nog in een bomvolle Shelter op Pukkelpop en was in 2015 ook al te zien op Groezrock.

Paaspop 2017

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Renata Szostek @ Flickfeeder

Paaspop 2017 vindt plaats van 14 tot en met 16 april in het Brabantse Schijndel. De ticketverkoop start op 26 november. Vorig jaar stonden onder andere The Prodigy en Underworld op het festival. Maar er was veel meer te beleven: check daarvoor het festivalrapport van Paaspop 2016. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.