Stick To Your Guns en meer naar Groezrock 2019

Een flinke lading nieuwe namen voor Groezrock 2019. Onder andere Stick To Your Guns en Amenra zijn terug te vinden op het affiche. 

In plaats van de beloofde 25 heeft het festival maar liefst 33 nieuwe namen bekendgemaakt. Er zit veel diversiteit in de nieuwe bevestigingen. Naast bovenstaande zijn bijvoorbeeld ook Folk band The Rumjacks en metalcore band Emmure toegevoegd. Met deze aankondiging blijven er nog 30 lege plekken over in het schema. Eerder werden grote namen Jawbreaker en Dropkick Murphys bekendgemaakt. Hieronder check je alle bevestigde namen:

Stick To Your Guns

Stick To Your Guns is een hardcore punkband ontstaan in California, Verenigde Staten. In 2007 bracht de band hun debuutalbum uit en ondertussen zijn ze een grote naam in hun genre geworden. Stick To Your Guns is een band met een duidelijke boodschap. Zo zijn veel nummers politiek beladen en de heren zetten zich in voor dierenbescherming. Groezrock is ondertussen een bekende stop van de band. Zo was de band zowel in 2015 als in 2017 te zien op het podium van het Belgische festival.

Groezrock 2019

Groezrock wordt sinds 1992 in het Belgische plaatsje Meerhout gehouden. Het festival vindt traditiegetrouw in het laatste weekend van april plaats en is gericht op liefhebbers van punk, hardcore en metalcore. De laatste editie vond plaats in 2017: dit jaar kon het festival helaas niet doorgaan. Aankomend jaar vindt het evenement plaats op 26 en 27 april 2019. Wil je weten hoe Groezrock 2017 was? Check dan ons festivalrapport. Voor meer informatie, waaronder de ticketinformatie, kijk je op de website van het festival.