We kunnen de derde naam voor Best Kept Secret 2017 opschrijven. Cigarettes After Sex verklapt de komst naar Hilvarenbeek bij de promotie van hun eerste EP.

Via de website spincds.com is het debuurtwerk ‘EP 1’ van Cigarettes After Sex te koop. Bij de productomschrijving vinden we dat we de band mogen verwachten op onder andere Primavera Sound en Best Kept Secret. Het optreden op Primavera Sound was al bevestigd door de organisatie van het Spaanse festival.

De komst van Cigarettes After Sex naar Best Kept Secret komt niet helemaal uit de lucht vallen, afgelopen week stond de band namens Friendly Fire op showcase festival Eurosonic in Groningen. Friendly Fire is de organisator van het Brabandste festival.

Cigarettes After Sex

Cigarettes After Sex is een band uit Brooklyn, New York City. De groep bracht in 2012 zijn eerste EP uit. Dit jaar verschijnt het debuutalbum. Op dit moment is het viertal bezig met een clubtour door de Verenigde Staten. Vanaf april tourt de band door Europa. Onder andere de Amsterdamse Tolhuistuin en de Antwerpse Trix worden aangedaan.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. De weekendtickets,  zaterdag- en zondagtickets zijn helaas al uitverkocht. De verkoop voor de vrijdag is nog niet begonnen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.

DELEN
Mink
Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.