Wederom een vroegtijdige bevestiging voor Best Kept Secret 2017. Op de site van Friendly Fire lezen we dat Chris Cohen naar het festival in Hilvarenbeek komt. 

Volgens de site zal de Amerikaanse singer-songwriter op zaterdag 17 juni optreden op het festival. Ook Arcade Fire is die dag op het Brabantse festival te vinden.

Het festival liet vorige week weten dat er 50 nieuwe namen aankomen. De leaks rollen in aanloop daarvan binnen. Onder meer Yussef Kamaal en Cigarettes After Sex bevestigde hun eigen komst naar Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. De weekend-,  zaterdag- en zondagtickets zijn helaas al uitverkocht. De verkoop voor de vrijdag is nog niet begonnen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.