Volgende week meer dan 50 nieuwe namen voor Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret ging eind vorig jaar prinselijk van start met de aankondiging van Arcade Fire en Radiohead als de eerste twee headliners. Het festival verkocht binnen no-time uit, maar inmiddels is het al bijna 3 maanden stil. Daar komt volgende week verandering in.

Eindelijk nieuws vanaf het Best Kept Secret-front! Op Instagram laat het festival weten: “We beseffen dat we jullie lang laten wachten op de rest van de line-up, maar in de loop van volgende week maken we meer dan 50 nieuwe namen bekend.”

Ook gaan dan de vrijdagtickets in de verkoop. Dat zijn overigens de enige tickets die nog beschikbaar zijn voor het driedaagse festival in Hilvarenbeek.

Zelfbevestigingen waren er afgelopen weken al van Cigarettes After Sex, Yussef Kamaal en Kornél Kovács. Die zien we waarschijnlijk terug in de bevestigingen van volgende week.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom Best Kept Secret? Volg ons dan op Facebook.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Nathan Reinds

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met Radiohead en Arcade Fire zijn er tot nu toe twee headliners bekend. De weekend-,  zaterdag- en zondagtickets zijn helaas al uitverkocht. De verkoop voor de vrijdag is nog niet begonnen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke headliner van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop aan de gang zijn.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.