De luchtgitaren hangen alweer een weekje of twee braaf in de kast, maar de herinneringen aan Graspop 2017 zijn nog altijd kakelvers. Mocht je toch wat delen van die film kwijt zijn, dan is er goed nieuws: de organisatie dropt vandaag de officiële aftermovie op hun facebookpagina!

De mooiste momenten van het Vlaamse festival zijn verzameld in 6 minuten. Wie weet zie je jezelf terug, terwijl je wild met je haren schud of terwijl je op de ‘ad fundum cam’ in één keer je biertje wegtikt!

Nog meer herinneringen ophalen? Lees dan ook het festivalrapport van Graspop 2017!

Graspop 2017

Graspop
Foto: Dorien Goetschalckx

De beruchte Metal Meeting vond dit jaar plaats van 16 tot en met 18 juni. Metalfans uit heel Europa reisden af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Onder andere Rammstein, Deep Purple en Evanescence waren de headliners van dienst. De data voor de volgende editie zijn ook al bekend: in 2018 zal het festival plaatsvinden van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni. Er zijn nog geen artiesten bekend gemaakt.

DELEN
Boy
Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en slager bij de lokale supermarkt. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.