De organisatie van Zwarte Cross komt met prachtig nieuws! De ticketprijzen zullen in 2018 namelijk bijna 10% goedkoper zijn dan in 2017. 

Voorgaande jaren kon je voor het einde van het jaar een ticket met zogenaamde ‘Grote Denkerskorting’ kopen. Afgelopen jaren raakten deze tickets razendsnel uitverkocht. Daarom heeft de organisatie besloten dat er dit jaar geen beperkt aantal tickets met korting de deur uit gaat, maar geldt de korting op alle tickets.

Ook is er een aantal veranderingen in het soort tickets dat je kan kopen. Zo is er komende editie geen 3-dagenkaart meer, maar moet je drie losse dagtickets kopen. Dit is zodat het aantal beschikbare dagtickets vergroot wordt. Wel is het mogelijk om een campingkaart te kopen en daarmee alle dagen te bezoeken. Wat ook nieuw is, is de camper-/caravankaart. Hiermee krijg je toegang tot het festival én sta je lekker met je camper of caravan op de camping.

Tickets zullen vanaf 18 november om 11.00 uur te koop zijn via de site van Zwarte Cross en in alle Primeravestigingen. Er zijn nog geen artiesten bekendgemaakt, maar via Twitter is te zien dat Tante Rikie en co al druk bezig zijn om een wereldact te strikken.

Zwarte Cross 2018

Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

Volgend jaar vindt Zwarte Cross wederom plaats in het vertrouwde Lichtenvoorde, en wel van 12 tot 15 juli 2018. Er zijn nog geen namen bekendgemaakt voor het vierdaagse evenement. De datum van de kaartverkoop mag je wel vast noteren; deze start namelijk op zaterdag 18 november 2017 via de website van de Zwarte Cross. Voor een dagkaart leg je € 27,50 neer. Voor slechts € 120,- ben je er het hele weekend bij en mag je ook nog eens de camping onveilig maken.