Appelsap, een dorstlesser voor elke hip-hop liefhebber

Appelsap Logo Official 2012

Het Oosterpark te Amsterdam is een stadspark als geen ander. Met een eigen nationaal monument, kunstwerken en een prachtige natuur is het park een waar genot voor je ogen. Eens in het jaar, halverwege juli, kunnen hier echter ook nog andere zintuigen op dergelijke wijze geprikkeld worden.

Appelsap Festival Logo

Het park heeft in de vorm van Appelsap namelijk ook een eigen muziek festival. Appelsap is een festival dat elk jaar vooral hip-hop artiesten en DJ’s (zowel nationaal als internationaal) op het programma heeft staan. Vorig jaar waren onder andere Gers Pardoel, Lange Frans, Mr. Polska en De Ski Leraar Bruin Money Gang aanwezig.

Op het festival heerst een heel gemoedelijke en vrije sfeer. De meeste mensen zullen onder het genot van een goud-gele pilsener en wat spijs in het gras liggen en genieten van de muziek. Nadat sommige artiesten klaar zijn met hun optredens komen zij zich ook in het publiek mengen. Altijd al willen feesten met P.Faberge of Willie Wartaal? Hier kan het.

Dit jaar staan onder andere Vic Crezee, Mr. Polska, Cinnaman, Sef en FS Green al op de line-up. Naarmate Appelsap nadert zullen er nog meer namen toegevoegd worden.

Zie appelsap.net voor tickets en meer info.