De line-up van Appelsap 2018 is compleet. Vandaag voegt de organisatie onder andere Josylvio, DJ Deeon en Waxfriend toe aan de affiche. 

Eerder presenteerde Appelsap onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Jacin Thrill en Leafs. De complete line-up ziet er als volgt uit:

Het Parool weet te melden dat Appelsap dit jaar geen main stage meer heeft. Het festival heeft drie even belangrijke podia en hoopt zo meer de nadruk te leggen op artiesten uit de underground in plaats van de grote mainstream acts.

Appelsap 2018

Appelsap 2018 vindt plaats op 11 augustus in het Flevopark in Amsterdam. Op eerdere edities van het festival stonden onder meer Mobb Deep, FS Green en Lil Wayne. Dit jaar sieren onder meer De Jeugd van Tegenwoordig en Jacin Trill de top van het Amsterdamse affiche. Kaarten voor het festival zijn al te koop. Voor €42,50 ben je er komende editie al bij.

Martijn
Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)