Eurosonic Noorderslag line-up bijna compleet

Eurosonic Noorderslag live

Vandaag zijn er een aantal nieuwe acts toegevoegd aan de line-up van Eurosonic Noorderslag 2013. Dit brengt het totaal aan acts maar liefst op 186. Welke van deze acts mogen volgens jou door naar de festivals komende zomer?

Eurosonic Noorderslag vindt plaats op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2013. Eurosonic is het belangrijkste showcasefestival voor Europees talent. Deze acts spelen op verschillende podia in concertzalen, clubs en café’s in het centrum van de stad Groningen. Noorderslag vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in De Oosterpoort in Groningen. Tijdens dit festival wordt een overzicht gepresenteerd van de belangrijkste acts uit Nederland.

De laatste bekendmakingen voor Noorderslag:

AlascA, Blaudzun, Broken Brass Ensemble, Cirque Valentin, DeWolff, Eins Zwei & The Parallel Cinema, Janne Schra, June Noa, Maison du Malheur, Mr Polska, Orgel Vreten, Posij, Re:Freshed Orchestra, Ronnie Flex, Qeaux Qeaux Joans, The La La Lies, Sam A La Bamalot en Tim Wes.

Tevens is er een groot aantal nieuwe acts toegevoegd aan de line up van Eurosonic:

Andy Burrows (UK), Baby Guru (GR), Bastille (UK), Birth of Joy (NL), Bologna Violenta (IT), Case Mayfield (NL), Cashmere Cat (NO), Champs (UK), Epic Rain (IS), French Films (FI), Ghostpoet (UK), Grimus (RO), HATEM (ES), His Clancyness (IT), Holograms (SE), Instrumenti (LV), Kensington (NL), Kwes (live) (UK), Laura Mvula (UK), Lescop (FR), Liesa van der Aa (BE), Linnea Olsson (SE), Luke Sital-Singh (UK), Man from the South (NL), Molotov Jukebox (UK), Nina Nesbitt (UK), Pascal Pinon (IS), Pegasus (CH), Pipes and Pints (CZ), Raketkanon (BE), Rebekka Karijord (NO), Renée (BE), Roosevelt (DE), Rudimental (live) (UK), S O H N (UK), Saint Lou Lou (SE), Sea+Air (DE), Stabil Elite (DE), Tangarine (NL), Temples (UK), The Pussywarmers (CH) en ZA! (ES).

Voor zowel het Nederlandse als het Europese talent is Eurosonic Noorderslag een belangrijk moment in hun carrière. Veel professionals uit de muziekindustrie zijn aanwezig en misschien nog wel bezig hun festival- of concertprogramma van dat jaar vorm te geven. Jan Smeets duikt bijvoorbeeld ook ieder jaar weer op en zoekt naar de laatste leuke acts om zijn Pinkpop programma te completeren.

Tot nu toe dus al maar liefst 186 acts bekend, een overzicht van alle acts vind je hier.

Wie zie jij graag terug komende zomer?

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen