Eurosonic Noorderslag 2020 bevestigt tien nieuwe namen

Eurosonic Noorderslag live

Eurosonic Noorderslag 2020 voegt weer tien nieuwe namen toe aan het affiche. Onder andere The Sweet Release Of Death, Het Gezelschap en Eva van Manen reizen in januari af naar Groningen.

Amper een week nadat de organisatie 87 nieuwe namen voor Eurosonic aangekondigde, wordt de line-up voor Noorderslag 2020 aangevuld met tien nieuwe acts. De grootste namen van deze ronde zijn The Sweet Release Of Death, Het Gezelschap en Eva van Manen. Eerder deze week werden ook PAX the humanoid, Áslaug en A.M. Sam ook al aangekondigd voor het eindfeest in De Oosterpoort. De tien nieuwe namen:

 • Benny Sings
 • Bokoedro + FutureJazz Band
 • Eva van Manen
 • GIAN
 • Het Gezelschap
 • la loye
 • LIONSTORM
 • Lola’s Dice
 • Remme
 • The Sweet Release Of Death

The Sweet Release Of Death

The Sweet Release Of Death is een Rotterdams noise rock-trio. Sinds 2015 brachten ze twee albums uit. Vorige maand kwamen ze met een nieuwe EP, The Blissful Joy of Living genaamd. Dit jaar stonden ze op Le Guess Who? en Welcome To The Village.

Eurosonic Noorderslag 2020

Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag 2020 vindt plaats van 15 tot en met 18 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Ook wordt op ESNS ieder jaar de Popprijs en de European Festival Awards uitgereikt. De Popprijs voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Eerder werden onder meer Spinvis, Duncan Laurence, Naaz, Eefje de Visser, MEROL en Inhaler bekendgemaakt.

 • Datum: 15 tot en met 18 januari 2020
 • Locatie: De Oosterpoort en verschillende locaties in Groningen
 • Je betaalt €32,50 voor een dagkaart tot €159,50 voor een passe-partout
 • Tickets zijn te koop via de website van het festival

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen