Advertisement

Atoms For Peace headliner EXIT en Melt! Festival

Thom Yorke

Vanmorgen hebben het Servische EXIT Festival en het Duitse Melt! aan de hand van Thom Yorke’s soloproject Atoms For Peace de eerste headliner voor 2013 bekend gemaakt.

Gisteravond kondigde de organisatie van EXIT het nieuwsbericht al aan op Facebook: “First headlining act for EXIT festival 2013 is ready to explode!” Met Atoms For Peace op het programma lijkt deze belofte gegarandeerd.

Radiohead frontman Thom Yorke wordt op het podum bijgestaan door niemand minder dan Red Hot Chili Peppers bassist Flea, Radiohead producer Nigel Godrich, drummer Joey Waronker van Beck en REM en percussionist Maura Refosco.

De band zal tracks van het debuutalbum ‘Amok’ ten gehore brengen. Dit album is nu te beluisteren op onder meer de Luisterpaal van 3voor12, welke hieronder is bijgesloten.

Klik hier voor een overzicht van de eerste acts voor EXIT. De eerste 60 voor Melt! vind je hier.

Het wereldberoemde EXIT Festival vindt komende zomer plaats van 10 tot en met 14 juli in het indrukwekkende Petrovaradin Fort in Novi Sad. Melt! duurt dit jaar van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli.

Tickets voor EXIT zijn te verkrijgen op ostfest.com. Een vijfdaags festivalticket kost €122 en een ticket voor EXIT Village – de festivalcamping – kost €33. Je Melt! ticket koop je hier vanaf 119 euro.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.