Advertisement

Eerste namen EXIT Dance Arena bekend

Exit Festival Dance Arena

Alom geroemd door DJ’s en media is de Dance Arena van het Servische EXIT Festival een waar Mekka voor liefhebbers van elektronische muziek.

Met het podium in een drooggelegde gracht en de hoge muren van het Petrovaradin Fort ernaast is de locatie indrukwekkend. Daarnaast wordt natuurlijk elk jaar een combinatie van zwaargewichten en de beste opkomende DJ’s naar Servië gehaald voor een nachtelijke set. Met name de zonsopkomstsets in de Dance Arena zijn magisch, maar ook na zonsopkomst gaat het feest nog uren door.

De eerste namen voor 2013 zijn: Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Matador live, Subb An b2b Adam Shelton en Apollonia & Deniz Kurtel.

Eén van de grootste DJ’s van het moment en niet voor niets #1 DJ volgens Resident Advisor is Seth Troxler, die house en techno mixt met veel geprezen vocal jams. Een andere grootheid is Dubfire, winnaar van een Grammy Award, en ook Pan-Pot en Matador zijn zeer dominant aanwezig in de wereld van de techno. Subb An b2b Adam Shelton staat garant voor een goede portie deephouse, evenals het trio Apollonia, bestaande uit de Parijse underground-DJ’s Shonky, Dan Ghenacia en Dyed Soundorom. De laatste DJ uit het rijtje is de eerste vrouwelijke DJ voor dit jaar: Deniz Kurtel. Natuurlijk zullen in de komende maanden nog veel meer DJ’s worden bekendgemaakt.

Gehele line-up tot aan dit moment:
Atoms For Peace, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Matador live, Subb An b2b Adam Shelton, Apollonia, Deniz Kurtel, DJ Fresh Live, Friction & MC Linguistics, SKiSM, The Prototypes, Inspector Dubplate, Brookes Brothers en Dub Phizix & MC Strategy.

EXIT heeft Valentijnsdag verlengd. Wie tussen nu en 8 maart twee tickets koopt voor EXIT Festival 2013, krijgt daarbij gratis twee tickets voor EXIT Village, de festivalcamping. Daarnaast worden onder degenen die meedoen aan deze actie de volgende prijzen verloot:
– 1x een romantische overnachting in een luxe hotel in Novi Sad tijdens het EXIT Festival;
– 5x een diner voor twee in het beste restaurant van Novi Sad tijdens het EXIT Festival;
– 10x een special EXIT lovers kit.

Meedoen aan de actie kan door precies twee festivaltickets te bestellen op exitfest.nl. De winnaars worden bekendgemaakt op 21 maart, de eerste dag van de lente.

Tickets zijn te koop via www.exitfest.nl. Ook kunnen tickets gekocht worden bij alle vestigingen van Primera in Nederland en bij de vestigingen van Free Record Shop in België. Een vijfdaags festivalticket kost €122 en een ticket voor EXIT Village – de festivalcamping – kost €33.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.