Advertisement

Melt! Festival dropt 60 namen

Melt! banner 2013 official

Het Duitse Melt! festival geeft vandaag de eerste lading namen voor de editie van 2013 vrij, maar liefst 60 in totaal.

Alt-J, Azealia Banks, Bambounou, Julio Bashmore, Barnt, Ben UFO, James Blake, Chvrches, Dan Deacon, Daughter, Marcel Dettmann, Disclosure, Django Django, DJ Koze, Eats Everything, Everything Everything, Ellen Allien, Fantastic Mr Fox, Flying Lotus, Function, Get Physical Special feat. Andhim, Catz ‘N Dogz, M.A.N.D.Y., Smash TV (live), Wankelmut, Henrik Schwarz & Band, James Holden, Joy Orbison, Karenn, Kettcar, King Krule, Ben Klock, Laing, Christian Löffler, Modeselektor & Apparat (DJ-Set), Mount Kimbie, Miss Kittin (live), Mykki Blanco, The Knife, Oliver Koletzki, Markus Kavka, Owen Pallett, Purity Ring, Rebel Rave @ Big Wheel feat. Art Department, Jamie Jones, Damian Lazarus, Roosevelt, Rudimental, Ry/Frank Wiedemann, SBTRKT (DJ-Set), Schwarzmann (live), Scuba, Shields, Sinkane, Solomun, Swim Deep, The 1975, Todd Terje & Lindstrøm live, Otto Von Schirach, Woodkid en Zebra Katz zullen sowieso te zien zijn op Melt! 2013.

Melt! is een middelgroot festival dat (met uitzondering van 2003) onafgebroken plaatsvindt vanaf 1997. Sinds 1999 is het Ferropolis te Gräfenhainichen (op zo’n 50 kilometer van Leipzig) de vaste locatie.

Melt! duurt dit jaar van vrijdag 19 juli tot en met zondag 21 juli.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen