Melt Festival 2021 gaat niet door in juni

Photo: Stephan Flad (Melt 2018)

Ook in 2021 gaat Melt Festival niet plaatsvinden in de zomer. Dit laat de organisatie van het festival weten in een emotioneel persbericht. Ook laat de organisatie weten dat we hoopvol mogen blijven voor een editie later dit jaar.

De organisatie van het Duitse festival heeft helaas de knoop moeten doorhakken. Net als in 2020 kan Melt dit jaar niet plaatsvinden dankzij het coronavirus. Het festival laat weten ontzettend verdrietig te zijn en naar elke mogelijke oplossing gekeken te hebben. Helaas zien zij geen mogelijkheid om het elektro-dance festival door te laten gaan in juni. Wel laat de organisatie weten optimistisch te zijn naar de toekomst. Zo zijn ze nu bezig om later dit jaar een feest te organiseren, ook al is dat misschien op een andere manier dan dat we gewend zijn.

Over de gekochte tickets is nog niks gezegd. Afgelopen keer bleven tickets gelden voor de volgende editie.

Een aantal namen waren al bekendgemaakt voor de editie in juni. Zo zouden onder meer Jamie XX, FKA Twigs en en Fatima Yamaha een optreden verzorgen op het Duitse festival.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen