Advertisement

Melt! 2013 komt met Soulwax, Amon Tobin en meer

Soulwax Band

Onlangs maakte Melt! Festival de eerste 60 acts bekend voor de eerstvolgende editie, waaronder Atoms For Peace, The Knife, Alt-J en James Blake. Vandaag trok de organisatie een tweede blik open met wederom aantrekkelijke namen.

Vandaag toegevoegd aan het programma: Soulwax, Mark Ronson, Riton, Digitalism, Trentemøller, Archive, Am on Tobin, iamamiwhoami, Austra, Rhye, Friends, Local Natives, MS MR, Diamond Version, Metro Area (live), Trümmer, Bicep, Daniel Bortz, Chopstick & JohnJon, Till Von Sein en Trickski.

De volgende acts voor het Melt! Festival worden op korte termijn gepresenteerd. Het festival wordt dit jaar van 19 tot en met 21 juli gehouden in het Duitse Ferropolis. Tickets zijn voor ongeveer 120 euro verkrijgbaar via deze link.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen