Extra party-trein naar Sziget: The Absolut Sziget Express

662
Sziget Programma 2014
Sziget Programma 2014

De eerste twee treinen die naar Sziget vertrekken zijn al uitverkocht, maar niet getreurd, er wordt nog een extra trein ingezet: The Absolut Sziget Express.

Deze party trein richting Sziget wordt gesponsord door het drankmerk Absolute Vodka, niet verrassend zal deze drank ook rijkelijk gaan vloeien tijdens deze reis. Alle drie de treinen vertrekken op 2 augustus en komen op 12 augustus terug. De treinreis zal 20 uur in beslag nemen. Met een of meer glaasjes Vodka goed te doen natuurlijk. Op vrijdag 26 april begint de voorverkoop voor The Absolut Sziget Express om 10 uur ‘s ochtends!

Wil jij deze zomer naar Sziget? Meer informatie over The Absolut Sziget Express, de line-up en dergelijke vind je op www.szigetfestival.nl.

Sziget Festival heeft al meerdere namen bekend gemaakt waaronder Blur, David Guetta, Editors, Biffy Clyro, Alex Clare, Nero, Chase & Status, Netsky, Triggerfinger, Peter Bjorn & John, Empire Of The Sun en vele anderen.

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?