Advertisement

Kaartverkoop Sziget Express 2022 start 13 december

Sziget Express
Foto: Coohn

Sziget-gangers kunnen vanaf volgende week weer tickets kopen voor de Sziget Express! Op maandag start om 12:00 de pre-sale voor de befaamde treinreis naar Boedapest. Nog voordat je toe bent aan headliners als Arctic Monkeys, Dua Lipa en Stromae, begint het feest al in de trein.

Vanaf maandag 13 december kunnen er weer treintickets voor de Sziget Express gekocht worden bij Festival Travel. De Sziget Express vertrekt traditiegetrouw vanuit Amersfoort en brengt je van 8 op 9 augustus direct naar de hoofdstad van Hongarije. Van 16 op 17 augustus raast de trein weer terug naar Amersfoort. Sziget zelf vindt plaats van 10 t/m 15 augustus.

Om in aanmerking te komen voor de pre-sale, is het wel noodzakelijk om je hier te pre-registreren. Op maandag 12:00 ontvang je daarmee een directe ticketlink per mail. De prijzen voor een retourticket verschillen per plek. Je hebt de keuze uit zitplaatsen (€205), economy couchettes (€235) en comfort couchettes (€255).

Een groot deel van de treintickets voor de geannuleerde editie van 2020 is behouden, waardoor er nu maar een beperkte beschikbaarheid is. Tevens is de Sziget Express om meerdere redenen een erg populaire manier om in Boedapest te komen. Dus wacht niet te lang!

Sziget 2022

Sziget Festival
Foto: Sandor Csudai (Rockstar Photographers)

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals Dua Lipa, Stromae en Arctic Monkeys. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 10 t/m 15 augustus 2022
  • Tickets:  De tickets zijn in de verkoop en kosten €290,-. Gekochte tickets van 2020 of 2021 blijven geldig voor de komende editie.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.