Glastonbury maakt programma bekend voor alle 54 podia

Het Engelse Glastonbury festival heeft het schema bekend gemaakt waarop te zien is welke band, op welke dag, waar speelt. Zo zullen op de grote Pyramid Stage onder andere The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Vampire Weekend, Mumford & Sons en Nick Cave & The Bad Seeds optreden.

Ook spelen acts als Portishead, Alt-J, Major Lazer, Editors, Of Monsters and Men, Seasick Steve, Django Django, Haim, Phoenix, Hurts, Johnny Marr, Basille, Sinead O’Connor en Savages een set op een van de podia.

Buiten de grote namen staan er ook heel veel onbekende artiesten. Deze zullen verdeeld worden over een van de 54 podia die het festival heeft. Naast heel veel nieuwe bands staat er op het festival ook heel veel ander cultureel spektakel. Zo zullen er dj’s, cabaretiers en wereldmuzikanten optreden en is er zelfs een speciaal gedeelte voor de kinderen.

Glastonbury vindt van 26 tot en met 30 juni plaats in het zuiden van Engeland. De kaarten zijn helaas al een tijd uitverkocht. De voledige line up is hier te zien.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.