Early Bird-kaarten jarig Solar Weekend zijn op

In nog geen twee weken zijn de Early Bird-tickets van Solar Weekend uitverkocht. Later dit jaar is er een speciale verkoop en begin volgend jaar is de reguliere voorverkoop. Solar is voor het vierde jaar op rij uitverkocht. Het festival vindt komend jaar plaats van 31 juli tot en met 3 augustus in Roermond.

Vrijdag 27 september startte de Early Bird-kaartverkoop van Solar Weekend. Deze tickets zijn vanaf vandaag uitverkocht meldt de organisatie. Nog niet alle tickets zijn op, want over een maand start de speciale sinterklaas- en kerstverkoop. Kaartkopers ontvangen de tickets in deze periode in een chique feestverpakking inclusief extra cadeautje. Begin volgend jaar start ook de reguliere voorverkoop.

Solar Weekend viert komend jaar haar tiende verjaardag. Het festival werkt jaarlijks met een thema. Dit jaar is dat ‘Sprook’, de volwassen vorm van ‘Sprookje’. De organisatie doelt daarmee op eigenzinnige, nog-nooit-eerder-vertelde sprookjes. Een creatief idee voor het festival kan worden ingediend via de website van Solar.

Vorig jaar stonden hier onder andere Goose, Goldfish en Baskerville geprogrammeerd. Buiten muziek is er op het festival ook hedendaagse kunst en theater te vinden.

Solar Logo

Solar 2023

Locatie
Nederland
Roermond, Nederland
Datum 3-6 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Dagkaarten vanaf €63.5. Combitickets vanaf €108.5. Kopen