Ticketverkoop Solar Weekend 2021 start 2 april

Solar
Photo: Max Kneefel

Goed nieuws! Op vrijdag 2 april om 12:00 uur barst de ticketverkoop voor Solar Weekend 2021 los. Het festival vindt plaats van 29 juli tot en met 1 augustus.

Er is weer licht aan het einde van de tunnel. Het is tijd om weer te festivallen. Op vrijdag 2 april start de kaartverkoop voor Solar Weekend 2021. Een groot deel van de kaarten verkocht het festival al in 2020 maar voor de resterende tickets start vandaag de pre-registratie. Wie zich registreert krijgt voorrang en koopt één uur voor de officiële kaartverkoop al zijn festivalkaarten. Ook betaal je niet de volle mep, maar een aanbetaling van slechts 10 euro.

Pre-registratie kaartverkoop

Photo: Boy Janissen / Festileaks

Vanaf vrijdag 19 maart om 11:00 uur kan iedereen zich registreren voor een ticket voor Solar 2021. Als je dit doet dan krijg je voorrang en koop je tickets, op vrijdag 2 april om 11:00 uur. Om 12:00 uur die dag start de officiële kaartverkoop. Pre-registreren voor tickets kan via de website van het festival.

2 april gaan enkel de drie- en vierdaagse campingkaarten en weekendkaarten (zaterdag en zondag exclusief camping) in de verkoop. Een groot deel van de tickets is al in 2020 verkocht, daarom ligt er nog een kleine stapel voor de 2021-editie. De resterende dag tickets gaan nog niet in de verkoop, maar volgen op dinsdag 6 april om 11:00 uur.

Aanbetaling tickets

Ondanks dat de vooruitzichten voor deze zomer goed zijn wil de organisatie toch een kleine slag om de arm houden. Daarom betaal je niet de volle mep maar een aanbetaling van 10 euro (exclusief servicekosten). Zodra er écht groen licht is en de festivalzomer daadwerkelijk plaats gaat vinden, betaal je het resterende bedrag. Mochten er deze zomer dan toch onverhoopt geen festivals zijn, dan zijn de tickets van 2020 én de aanbetaalde tickets voor 2021 gewoon geldig voor Solar 2022.

Solar Weekend 2021

Mainstage-Solar-2019
Photo credit: Ian Geerts / Festileaks

Het Solar Weekend Festival wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd bij recreatiegebied De Weerd in Roermond. Solar is het creatiefste festival van Nederland. Jaarlijks bouwen 800 creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Ook op muzikaal gebied is er veel te zien. Live-acts wisselen grote DJ’s uit de House- en Technoscene af. Ook staat de complete frontlinie aan hiphop en urban geprogrammeerd op het festival. Artiesten als Ronnie Flex en Broederliefde stonden al op de line-up.

  • Locatie: De Maasplassen in Roermond
  • Datum: 29 juli t/m 1 augustus
  • Tickets: 4 Day Holiday Ticket (incl. camping): €145
    3 Day Holiday Ticket (incl. camping): €125
    Weekend Ticket (excl. camping): €85
  • Meer informatie vind je terug op de officiële webiste.