Advertisement

Darkside, Four Tet en meer voor Melt! Festival

Melt! Festival

Vandaag heeft de organisatie van het Duitse Melt! Festival een tweede blik met namen opengetrokken. Onder meer Darkside, Four Tet, Bombay Bicycle Club en Panik komen naar het Duitse festival.

Alle namen die ze vandaag bekend maakten zijn Darkside, Four Tet, Bombay Bicycle Club, SBTRKT, DVS1, George Fitzgerald, John Grant, Ja, Panik, John Talabot (DJ-Set), Jungle, Markus Kavka, Of Montreal, Pantha du Prince (live), Planningtorock, Pretty Lights, S O H N, Son Lux, Tale of Us, Tourist, WhoMadeWho en Wolf Alice.

Deze voegen zich bij de eerdere bekendmakingen: Portishead, Röyksopp & Robyn, Haim, Baauer, Bilderbuch, Boys Noize, Breach, Brodinski, Chet Faker, Dillon, Dusky, Ellen Allien, Erol Alkan B2B Daniel Avery, FM Belfast, Fritz Kalkbrenner, Fuck Buttons, Gesaffelstein, Jackson & His Computer Band, Jagwar Ma, Kele Okereke, Kölsch, Lone, Lulu James, Metronomy, Mighty Oaks, Milky Chance, Moderat, Modeselektor, Omar Souleyman, Ten Walls, Tensnake, The Notwist, Thees Uhlmann, Tiga, tINI en Chromeo.

Ieder jaar zorgt Melt voor een uiterst uniek festival, waarin elektronische muziek de boventoon voert. Met een enorm indrukwekkend festivalterrein en de mogelijkheid om 24 uur per dag te feesten is het de ideale plek voor de doorgewinterde festivalganger die niet vies is van een feestje. De volgende acts voor het Melt! Festival worden op korte termijn gepresenteerd. Het festival wordt dit jaar van 18 tot en met 20 juli gehouden in het Duitse Ferropolis. Tickets zijn voor ongeveer 120 euro verkrijgbaar via deze link.

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen