Advertisement

EXIT Festival breidt elektronische line-up uit

Exit Festival Live

Het EXIT Festival in Servië heeft nieuwe acts bekendgemaakt voor haar vijftiende editie, komende zomer van 10 tot en met 13 juli in het Petrovaradin Fort in Novi Sad. Daarbij zitten namen voor de X-Bass Main Stage Takeover in samenwerking met het bass music platform UKF en voor een nacht in de Dance Arena gehost door Carl Cox & Friends.

Vanwege de vijftiende editie wordt in de Dance Arena uitgepakt met een groot aantal exclusieve back2back DJ-sets. Op vrijdag 11 juli staat de Dance Arena in het teken van Carl Cox & Friends, met optredens van Carl Cox vs. Danny Tenaglia, Ben Klock vs. Marcel Dettmann, Eats Everything vs. Cassy en Planetary Assault Systems live. Eerder werd bekendgemaakt dat de nacht ervoor de Dance Arena in het teken zal staan van Disclosure presents Wildlife, met optredens van Disclosure live, Carl Craig vs. Green Velvet, Dusky vs. Paul Woolford en Jackmaster & Oneman present Can U Dance!

Nadat eerst tot ’s avonds laat live-acts zijn te zien, wordt de Main Stage ’s nachts omgetoverd tot een podium voor bass music. Voor dit deel van het programma zijn nu Andy C, Fred V & Grafix feat. Dynamite MC, Gorgon City, My Nu Leng, Pretty Lights, Sub Focus en TC toegevoegd aan de affiche. Eerder werd al bekend dat ook Skrillex live, Dub FX, Rudimental live en Koven live onderdeel uitmaken van dit deel van het programma.

Naast elektronische muziek zijn op het EXIT Festival nog veel meer muziekstijlen vertegenwoordigd. Tot nog toe is van dit deel van programma alleen Damon Albarn bekendgemaakt, maar binnenkort volgen nog veel meer artiesten.

Meer info en tickets: exitfest.nl

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.