Cactusfestival komt met Selah Sue, Jamie Woon en meer

647
Selah Sue

De organisatie van het Cactusfestival gaf de fans vandaag weer een vijftal nieuwe namen om naar uit te kijken. Onder andere Belgische trots Selah Sue en het Afrikaanse Bombino staan op het Brugse festival.

Naast bovengenoemden staan ook Oscar & The Wolf, M. Ward en Jamie Woon op Cactus. Selah Sue zal dit jaar niet te zien zijn op Rock Werchter en vanaf vandaag lijkt ook een passage op Pukkelpop van de baan. De Leuvense dame staat namelijk exclusief in Vlaanderen op het Cactusfestival. Ook Jamie Woon en M. Ward staan exclusief op het Belgische evenement. Deze drie namen staan net zoals Oscar & The Wolf op het zaterdag-programma. Bombino zal op de zondag te zien zijn.

Eerder bevestigde Cactusfestival al de komst van o.a. Massive Attack, The Afghan Wigs, Mogwai, BANKS, Caribou, Arsenal en Admiral Freebee. Het evenement vindt plaats op 12, 13 en 14 juli in Brugge. Het festival kent vele prijscategorieën. Voor een weekendkaart ben je in de voorverkoop zo’n €97,- kwijt. 2 dagen kosten je €73,- of €75,-. Voor één dag ben je tussen de €42,- en €45,- kwijt. Voor meer informatie over het festival, ticketverkoop of de line-up klik je hier.

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.