Omar Souleyman en anderen completeren affiche Cactusfestival 2019

647

Het Belgische Cactusfestival presenteert vijf nieuwe acts. Onder meer Omar Souleyman en MONO treden op in Brugge, waarmee het affiche compleet is.

Het festival maakte eerder de komst van Goose, dEUS, Bloc Party en Band of Horses al bekend. Met de nieuwe bekendmakingen staat de teller van acts op 21, waarmee de line-up rond is.

Het festival heeft tegelijk met de laatste aankondigingen het tijdschema gedeeld. Je kunt dus nu checken wanneer jouw favoriete act het podium betreedt. Het terrein heeft slechts één podium, waardoor er geen clashes ontstaan.

Check alle toevoegingen hieronder:

  • Omar Souleyman
  • MONO
  • Reena Riot
  • Boy Azooga
  • Eliza
MONO! OMAR SOULEYMAN! REENA RIOT! BOY AZOOGA! ELIZA!

MONO (Japan), Omar Souleyman, Reena Riot, Boy Azooga en Eliza vervolledigen de line-up van Cactusfestival 2019!Eliza trapt op vrijdag 5 juli het festival in gang. Ze doet dat niet meer met onschuldige popdeuntjes zoals tijdens haar periode als Eliza Doolittle, maar met alternatieve R&B van de bovenste plank. Het Belgische Reena Riot, de band rond Naomi Sijmons, krijgt dan weer de eerste spot op zaterdag 6 juli. Diezelfde namiddag komt internationaal gereputeerd fenomeen Omar Souleyman voor een vroeg feestje naar het Minnewaterpark. Welshe belofte Boy Azooga strooit als opener op zondag 7 juli dan weer gretig met naar psychedelica geurende indie. Ook MONO (Japan), medegrondleggers van de atmosferische postrock, is die dag van de partij. In 2009 stonden ze al op Cactusfestival met een concert dat nog lang bleef nazinderen. Eentje om tien jaar na datum gegarandeerd opnieuw naar uit te kijken. Met deze laatste vijf namen is de line-up van Cactusfestival 2019 compleet. Laat die zomer maar komen!Tickets, volledige line-up en info via www.cactusfestival.be.

Geplaatst door Cactusfestival op Dinsdag 23 april 2019

Omar Souleyman

De Syrische cultheld Omar Souleyman doet wederom een festivaltournee. Souleyman gaf afgelopen weekend nog een optreden op Paaspop. In 2017 bracht Souleyman zijn meest recente studioalbum To Syria, With Love uit.

Na memorabele optredens in het verleden op onder meer Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury staat er voor 2019 opnieuw een aantal optredens gepland, zoals op Cactusfestival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Emeli SandéTriggerfinger en Arsenal van de partij, terwijl het dit jaar de beurt is aan onder meer Goose, dEUS, Bloc Party en Band of Horses.

Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.