Omar Souleyman en anderen completeren affiche Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival presenteert vijf nieuwe acts. Onder meer Omar Souleyman en MONO treden op in Brugge, waarmee het affiche compleet is.

Het festival maakte eerder de komst van Goose, dEUS, Bloc Party en Band of Horses al bekend. Met de nieuwe bekendmakingen staat de teller van acts op 21, waarmee de line-up rond is.

Het festival heeft tegelijk met de laatste aankondigingen het tijdschema gedeeld. Je kunt dus nu checken wanneer jouw favoriete act het podium betreedt. Het terrein heeft slechts één podium, waardoor er geen clashes ontstaan.

Check alle toevoegingen hieronder:

  • Omar Souleyman
  • MONO
  • Reena Riot
  • Boy Azooga
  • Eliza
https://www.facebook.com/Cactusfestival/videos/vb.134705129933571/381497502695355/?type=2&theater

Omar Souleyman

De Syrische cultheld Omar Souleyman doet wederom een festivaltournee. Souleyman gaf afgelopen weekend nog een optreden op Paaspop. In 2017 bracht Souleyman zijn meest recente studioalbum To Syria, With Love uit.

Na memorabele optredens in het verleden op onder meer Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury staat er voor 2019 opnieuw een aantal optredens gepland, zoals op Cactusfestival.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Emeli SandéTriggerfinger en Arsenal van de partij, terwijl het dit jaar de beurt is aan onder meer Goose, dEUS, Bloc Party en Band of Horses.

Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.