Cactusfestival 2019 presenteert dEUS en Parquet Courts

dEUS

Onder meer dEUS en Parquet Courts staan begin juli op de planken van Cactusfestival 2019. De bands zijn in het zelfde weekend als Down The Rabbit Hole 2019 te zien in België.

Na de eerdere bekendmaking van onder andere Bloc Party en Oscar and the Wolf maakt de organisatie vandaag nog meer namen bekend. Naast bovenstaande acts zijn ook Whispering Sons en SX te zien in Brugge.

Check hier al de toegevoegde acts:

  • dEUS plays ‘The Ideal Crash’
  • Parquet Courts
  • Whispering Sons
  • SX
  • Rolling Blackouts Coastal Fever
  • Faces on TV

dEUS

dEUS Band

dEUS is een Belgischerock- en indieband uit Antwerpen. De groep werd opgericht in 1989, kende sindsdien vele bezettingswisselingen en bestaat anno 2017 uit Tom Barman (zang en gitaar), Klaas Janzoons (toetsen en viool), Stéphane Misseghers (drums) en Alan Gevaert (basgitaar). Dit jaar bestaat hun album The Ideal Crash twintig jaar en de band zal dit album op veel festivals integraal spelen. Zo staat de groep onder meer op Down The Rabbit Hole.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt volgende zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere  Emeli SandéTriggerfinger en Arsenal van de partij. Nu zijn artiesten als Bloc Party, Band Of Horses en Oscar and the Wolf aanwezig op het Belgische festival.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2024

Locatie
België
Brugge, België
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen