Cactusfestival 2019 presenteert GOOSE en Dead Man Ray

616

De organisatie van Cactusfestival 2019 maakt twee nieuwe namen bekend. De Belgische acts GOOSE en Dead Man Ray spelen op het evenement.

Goose neemt haar concept ‘GOOSE NONSTOP’ mee naar het festival in Brugge. De band speelt al haar hits aan een stuk door tijdens hun show. De band Dead Man Ray kondigde eind 2018 zijn terugkeer aan. De groep stelt op het festival de nieuwe plaat voor, genaamd Over.

De nieuwe acts voegen zich bij eerder aangekondigde artiesten zoals, Bloc Party, dEUS en Trixie Whitley.

GOOSE

De band GOOSE werd in 2000 opgericht in Kortrijk. De groep maakt opzwepende electrorock en ze heeft een goede livereputatie. De heren hebben tevens meerdere Music Industry Awards gewonnen in categorieën, zoals ‘beste live act’. De mannen brachten in 2016 hun laatste album uit, What You Need. In dat jaar stonden ze ook op de Main Stage van Rock Werchter en ze verkochten destijds de Antwerpse Lotto Arena uit.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Emeli Sandé, Triggerfinger en Arsenal van de partij. Dit jaar is het de beurt aan onder meer Goose,dEUS, Bloc Party en Band of Horses.

Voor meer informatie en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.