Trixie Whitley en Cat Power naar Cactusfestival 2019

612

Twee nieuwe namen voor het Belgische Cactusfestival 2019. Trixie Whitley en Cat Power zijn aan het affiche toegevoegd.

Beide acts brachten recent een nieuw album uit. Trixie Whitley ging voor Lacuna in zee met de producer van Run The Jewels. Cat Power komt ook haar nieuwe plaat voorstellen op het festival; haar nieuwe album heet Wanderer.

De dames voegen zich bij eerder bevestigde artiesten zoals dEUS, Parquet Courts, Bloc Party en Band of Horses.

Trixie Whitley

Trixie Whitley is een Vlaams-Amerikaanse zangeres. Ze was van 2009 tot 2013 zangeres van de band Black Dub. In 2013 leverde ze haar eerste soloalbum Fourth Corner af. Het album was na één week al goed voor een gouden plaat in België en ze stond dat jaar ook nog op Pinkpop. Haar grootste hit is ‘Never Enough’, dit nummer haalde de 25e plek in de Vlaamse Ultratop 50.

Cactusfestival 2019

Het Belgische Cactusfestival vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Afgelopen zomer waren onder andere Emeli Sandé,Triggerfinger en Arsenal van de partij. Dit jaar is het de beurt aan onder meer dEUS, Bloc Party en Band of Horses.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Hallo! Ik ben Job en ik kom uit het pittoreske Oud Gastel in Brabant. Festivals zijn mijn grootste hobby, ik ben iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Sziget is mijn favoriete festival en mijn favoriete bands zijn Foo Fighters, Muse, Editors en U2. Daarnaast hou ik ook heel erg van techno!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.