Hudson Mohawke op Solar 2014

Ze hebben lang op zich laten wachten, maar ook Solar heeft een begin gemaakt aan de line-up voor 2014. Eerste naam is dj/producer Hudson Mohawke. Hiermee trapt het festival af voor een lange reeks bekendmakingen. Er zullen namelijk tot aan 24 april steeds mondjesmaat nieuwe namen worden gedropt.

Met Hudson Mohawke heeft Solar al meteen een knaller weten te strikken. De dj is al een tijdje succesvol met het project ‘TNGHT’. Samen met Lunice maakt hij knallende trap-beats. Met nummers als ‘Higher Ground’ en ‘Acrylics’ heeft het duo dan ook een plekje in de Belgische hitlijsten weten te veroveren. Naast TNGHT is Hudson Mohawke ook solo erg druk. Hij produced platen voor o.a. Kanye West, die eigenaar is van de platenmaatschappij van de dj, en ook brengt hij zelf zo af en toe een plaatje uit. Het nummer ‘Fuse’ zal bij vele EDM-liefhebbers bekend in de oren klinken.

Het Solar Weekend vindt dit jaar plaats van 31 juli tot en met 3 augustus. Informatie over de kaartverkoop is nog niet vrijgegeven en ook de site voor de komende editie is nog niet te bezichtigen. Het is dus nog even wachten op meer informatie en nieuwe namen, maar het geduld wordt vast en zeker beloond met nog meer topnamen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen