WIN: 2 tickets voor EXIT Festival met o.a. Damon Albarn, The Afghan Whigs, Disclosure en Skrillex

EXIT Festival Line-Up Winactie

Damon Albarn, Stromae, Deep Dish, Afrojack, Disclosure live, Rudimental live, Skrillex en The Afghan Whigs!? Het is slechts het topje van de ijsberg van de prachtige line-up van de aankomende editie van het EXIT Festival dat van 10 tot en met 13 juli wordt gehouden in Servië. In samenwerking met Festival.Travel verloot Festileaks twee gastenlijstplekken inclusief verblijf op festivalcamping EXIT Village. Nondejus!

Het EXIT Festival begon als studentenprotest tegen de toenmalige president Milosevic en is in de jaren erna uitgegroeid tot het grootste festival van Zuid-Oost-Europa. Ook vandaag de dag wordt het EXIT Festival nog gerund door een non-profitorganisatie die zich inzet voor jongeren op de Balkan. Belangrijkste successen zijn EXIT Milosevic en EXIT visumplicht voor Serviërs voor de EU. De locatie van het festival is adembenemend: in en om een 17e-eeuws fort aan de oever van de Donau. Een bezoek aan het EXIT Festival kan uitstekend worden gecombineerd met een bezoek aan partyhoofdstad van de Balkan Belgrado en het aansluitende SEA DANCE Festival in Montenegro.

EXIT Festival Line-Up Winactie

WIN WIN WIN!
Maak een selfie van jezelf met een EXIT bordje en stuur deze toe via de Festileaks Facebookpagina, het @festileaks Twitteraccount en / of natuurlijk de Festileaks app. Ben je op kantoor? Sta je in een parkeergarage of in de kroeg? Sla dan nu je slag! De foto die het meest op onze lachspieren werkt wint. Ow ja; het gebruik van de tag #exitfestival wordt zeer op prijs gesteld. Zet ‘m op!

De winnaar wordt op maandag 5-5 bekend gemaakt via onze diverse social media kanalen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2024

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 11-14 juli 2024
Line-up
Gucci Mane
Black Eyed Peas
Bonobo
Tickets Kopen