‘Storm Pinkpop 2014 voorteken van Apocalyps’

Pinkpop 2014
Pinkpop 2014

De storm van afgelopen maandag op het Pinkpop-terrein is ook de Amerikanen niet onopgemerkt gebleven. Zij beweren zelfs dat dit een voorteken is voor een apocalyps.

Op maandagavond verscheen op LiveLeak een foto waarop een demon boven Pinkpop te zien is, maar deze foto is uiteraard gephotoshopt. De demon komt namelijk uit een scene van Harry Potter en de Halfbloed Prins. De foto laat echter zien dat sommige Amerikanen de combinatie van gebeurtenissen van afgelopen maandag bloedserieus nemen.

Dat Amerikanen goed zijn in overdrijven wordt ook hier weer bewezen. De onweerswolken boven Pinkpop hebben namelijk de aandacht getrokken van de fundamentalistische Christenen. Het feit dat Pinkpop Metallica op een Christelijke feestdag laat spelen maakt het een ‘heidens festival’ volgens pastoor Paul Begley. In het filmpje hieronder laat hij zijn mening horen over de storm. Volgens hem is dit wellicht het begin van de apocalyps. Je leest het goed: De storm van Pinkpop zou het begin van het einde van de wereld betekenen. Tuurlijk..

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen