George Michael denkt aan Wham!-reünie op Glastonbury

Wham!

Ja, oud nieuws, maar in mijn optiek dermate schrikbarend dat het alsnog wat aandacht verdient. Zeker na de gisteren reeds aangekondigde Kinks-reünie. George Michael heeft spijt van het opheffen van Wham!, ruim 28 jaar geleden. Daarom ziet hij een reünie op bijvoorbeeld Glastonbury wel zitten. Nou George, ik niet.

Wie dacht dat het optreden tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in 2012 het laatste huzarenstukje was van Wham! komt wellicht bedrogen uit. Tijdens een recent etentje met oud Wham!-collega Andrew Ridgeley vatte Michael het idee voor een eventuele reünie op Glastonbury. Hoe dit idee bij Ridgeley en de festivalorganisatie is ontvangen, is vooralsnog onbekend. In de 80’s gingen dan 25 miljoen platen van de groep over de toonbank.

Je mag je hart hieromtrent gerust vasthouden, tenzij je zit te wachten op een avondje wild festiswingen op hits als ‘Wake Me Up Before You Go Go’, ‘Bad Boys’ en ‘Club Tropicana’. De groep heeft zelfs ‘Last Christmas’ nog achter de hand als absolute kers op de taart.

Tot zover dit schokkende nieuwsbericht. Wanneer er ontwikkelingen zijn dan delen we deze direct met je. Indien nodig gepaard met waarschuwingen dan wel een negatief Glastonbury reisadvies.

Glastonbury Logo

Glastonbury 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Pilton, Verenigd Koninkrijk
Datum 28-30 juni 2024
Line-up
SZA
Coldplay
Dua Lipa
SZA, Coldplay, Dua Lipa +91 meer
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.