Livestream: Reading & Leeds Festival 2014

Reading Festival Main Stage

Ben je net als wij het festivalseizoen nog steeds niet zat, maar heb je geen ticket voor Reading of Leeds festival? Wees niet getreurd, met dank aan de hedendaagse technologie kunnen we het festival via de livestream op de voet volgen.

Dit weekend vindt zowel Reading als Leeds Festival plaats in Engeland. De line-up liegt er niet om met namen als Queens Of The Stone Age, Blink 182, Macklemore & Ryan Lewis, Blood Red Shoes, Disclosure en Arctic Monkeys. Deze laatst band sluit in Leeds zijn Europese AM-tour van ruim een jaar af.

Niet alle podia worden uitgezonden. Wel het leeuwendeel van de optredens op de Main stage, Radio 1/NME stage en de BBC Introducing stage. Deze kun je bekijken via BBC Three, Radio 1, Red Button en BBC iPlayer. Mocht je daar geen toegang toe hebben dan kun je nog altijd nog naar de website van de BBC surfen. Hier kun je vanaf aanstaande vrijdag om 14.00 uur live naar de shows kijken. Zaterdag en zondag beginnen ze een uurtje eerder.

Een definitief uitzendschema is nog niet bekend gemaakt. Kijk op de websites van Reading en Leeds om te zien welke artiesten op de affiche staan en of en hoe laat je deze kunt volgen. Kun je met dit regenachtige weer toch nog de zomerse sferen meekrijgen. Veel kijkplezier!

Reading Festival Logo

Reading Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Reading, Verenigd Koninkrijk
Datum 26-28 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.