Win: Campinguitrusting van Vrijbuiter

Met onder andere Pukkelpop, Lowlands en Sziget nog op de planning, is het festivalseizoen nog steeds in volle gang. Heb jij nog geen campinguitrusting of is je huidige aan vervanging toe en geef jij je zuurverdiende centjes liever uit aan wat biertjes? Lees dan vooral verder, want wij hebben een winactie waarbij je in één keer vijf artikelen van Vrijbuiter kunt winnen.

Oké, wat kun je winnen? Het prijzenpakket is niet mis en heeft een waarde van €209,95. Zo kun je een tweepersoonstent, zelfopblaasbaar matje, bierslaapzak, gasstelletje en een elektrische pomp winnen. Superhandig!

Bartoutdoor-Kreta2.1

Als jij er de komende festivals relaxt bij wil zitten, moet je twee dingen doen:

1. Like de Vrijbuiter Facebookpagina.
2. Plaats een comment (vrienden taggen is toegestaan) onder de post over dit artikel op de Festileaks Facebookpagina.

De eigenaar van de comment die aanstaande donderdagavond om 21.00 uur de meeste likes heeft verzameld wint het gehele pakket. Het wordt dan direct naar je toegestuurd zodat je het op tijd in huis hebt voor Pukkelpop, Lowlands, Sziget of een ander festival.

Zet ‘m op!