Nova Rock 2015 komt met Slipknot, Die Toten Hosen en meer

Ewald Tatar, de organisator van Nova Rock, heeft zojuist in het Nova Rock forum en op Facebook de eerste namen bevestigd voor de editie in 2015. Onder andere Slipknot, Die Toten Hosen, Motörhead en Rise Against zullen afreizen naar het Oostenrijkse festival, dat (net als Pinkpop) plaatsvindt op 12, 13 en 14 juni.

De complete lijst met namen die organisator Tatar zojuist aankondigde voor de elfde editie van het festival: Slipknot, Die Toten Hosen, Motörhead, Rise Against, In Flames, Farin Urlaub Racing Team, Kraftklub, Papa Roach, Life of Agony, Jennifer Rostock Asking Alexandria en The Sword. Van deze twaalf namen, zijn er acht vanmorgen ook genoemd in de eerste aankondiging van Rock Am Ring. Beide nieuwsberichten zorgen ervoor dat het geruchtencircuit rondom Pinkpop en Rock Werchter binnen één dag op volle toeren draait.

Nova Rock en Pinkpop
Het Nova Rock festival vindt jaarlijks in juni plaats in Nickelsdorf, Oostenrijk. Dit jaar is het gepland in hetzelfde weekend als Pinkpop en mede daarom interessant om te volgen. Vorig jaar vierde het Nova Rock festival zijn tienjarig jubileum met onder andere Prodigy, Black Sabbath, Iron Maiden en Volbeat; allen headliners die we niet hebben teruggezien in Landgraaf. De overlap echter, zat in de rest van het programma: Limp Bizkit, Avenged Sevenfold, Ed Kowalczyk, Rob Zombie, Epica en Ghost waren op beide festivals te bewonderen.

Zien we één of meerdere van bovenstaande namen op Pinkpop of denk jij van niet? Discussieer mee op ons forum. Vergeet daarnaast niet onze app te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Gebruikers van de app krijgen een push bericht wanneer er interessante namen bekend worden gemaakt. Daarnaast is de app ideaal om zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Nova Rock Logo

Nova Rock 2024

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 13-16 juni 2024
Tickets Kopen