Graspop 2023 website hint op komst Slipknot

Nog niets is zeker, maar een aanpassing op de website van Graspop 2023 lijkt naar de bevestiging van Slipknot te verwijzen.

Oplettende fans stuiten vandaag op een nieuwtje op Graspop.be. De website beschikt over geschiedenispagina’s met alle line-ups van de afgelopen 25 edities. Op de pagina over Graspop 2019 ziet men iets opmerkelijks. De naam van Slipknot, die toen hoog op het affiche stond, is onderlijnd.

De URL verwijst naar een bandpagina van de Amerikaanse groep. Wie hierop klikt, wordt echter meteen doorgestuurd naar een webpagina met foutmelding. Hetzelfde is aan de hand met het affiche uit 2009. De enige andere namen die onderlijnd zijn, zijn Def Leppard (2019) en Mötley Crüe (2009). En laten dat nou net de eerste bevestigde headliners zijn voor Graspop 2023.

Al eerder maakte Slipknot festivaldata voor volgend jaar bekend. Ook daaruit bleek dat er een perfect gaatje vrij is voor GMM. Hoewel de geruchten er sterk op wijzen, is er nog geen officiële bevestiging vanuit de organisatie. Of Graspop dus echt Slipknot heeft geboekt, is nog even afwachten.

Bron: Graspop.be

Graspop 2023

Volgend jaren mogen we weer vier dagen genieten van het Belgische festival. Naast twee headliners is de line-up vooralsnog leeg. Dat betekent dat we nog zo’n zes grote namen kunnen verwachten. Misschien dus Slipknot, maar ook Ghost, Pantera en Avenged Sevenfold zijn kanshebbers in de geruchtenmolen.

Kun jij niet wachten om een ticket te kopen? Of ben je ervan overtuigd te weten wie Graspop 2023 headlinet? Deel je enthousiasme dan zeker op het Graspop-forum.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.