Hellfest 2023 presenteert affiche met Iron Maiden, Slipknot, KISS en anderen

Het Franse Hellfest brengt in een klap het gros van de line-up voor de editie van 2023 naar buiten. KISS, Mötley Crüe, Iron Maiden en Slipknot zijn de headliners van het vierdaagse evenement.

Het uitverkochte Hellfest 2023 in het Franse Clisson belooft nu alweer een snoeiharde editie te worden. Na de veelbesproken line-up van afgelopen jaar staan voor volgend jaar onder andere Kiss, Mötley Crüe, Iron Maiden, Slipknot, Pantera, Def Leppard, Parkway Drive en ons eigen Within Temptation prominent op de poster.

Naast het brede scala aan headliners valt er op de undercard ook genoeg te bewonderen. Met Sum 41, Papa Roach en Incubus duiken we even terug de zeroes in. Naast dit geweld valt er gelukkig ook nog wat te lachen met Tenacious D. Verdeeld over zes podia is er eigenlijk teveel om op te noemen. Ga er eens goed voor zitten, dit is de affiche van Hellfest:

Nog drie namen erbij!

Met deze hoeveelheid namen zou je zeggen dat het gitzwarte metalfeest compleet is. Maar als je de poster goed bekijkt gaan nog drie bands zich ertussen wurmen. Ben jij één en al metal en durf jij een gok te wagen wie dat gaan zijn? Laat het dan gerust weten op het Festileaks Forum. En wie van deze namen gaan we terugzien in Dessel op Graspop 2023? Ook daar hebben we een forum voor. Wees welkom!

Hellfest Logo

Hellfest 2023

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Slipknot
Iron Maiden
Mötley Crüe
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.