Advertisement

Graspop 2015 maakt 47 namen bekend

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop maakt zojuist een groot deel van het affiche voor 2015 bekend. Het Belgische festival zal volgend jaar worden geheadlined door Kiss, Slipknot en Scorpions.

Het Nieuwsblad wist al te bevestigen dat Scorpions een dag zouden headlinen. Ook Kiss liet gisteren al doorsijpelen op Graspop te staan. Samen met Slipknot, Judas Priest en Korn zijn vijf van de zes Graspop-headliners bekend.

Alle bevestigde namen voor Graspop 2015:

Kiss – Slipknot – Scorpions – Judas Priest – Korn -within Temptation – Motörhead – Alice Cooper – In Flames – Five Finger Death Punch – Godsmack – Body Count – Lamb Of God – Papa Roach – Cradle Of Filth – Children Of Bodom – Black Stone Cherry – Danko Jones – Arch Enemy – At The Gates – My Dying Bride – Exodus – Ihsahn – God Seed – Alcest – Cannibal Corpse – Korpiklaani – Sarke – Samael – Orchid – Blues Pills – Kataklysm – Primordial – Terror – Septicflesh – Amorphis – Shining – Avatarium – Every Time I Die – Orphaned Land – Stray From The Path – Butcher Babies – Winterfylleth – The Sword – Den Saakaldte – Sylosis – Sigh

Graspop 2015

Graspop vindt plaats op 19, 20 en 21 juni 2015 op de Stenehei in Dessel. Drie dagen lang zullen meer dan 100 metalbands op vijf podia de festivalweide doen daveren. Hun missie: tienduizenden metaldiscipelen de tijd van hun leven bezorgen tijdens dé jaarlijkse hoogmis van loeiharde gitaren, venijnige riffs en brute grunts in de Lage Landen. De tickets gaan begin december in de verkoop. Check voor meer informatie de website van Graspop.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen