Advertisement

KISS bevestigt: Glamrock op Graspop

Wederom lekt KISS festivalinformatie: de band heeft zichzelf vandaag bevestigd voor de twintigste editie van Graspop Metal Meeting. 

Ken je het gezegde ‘Kiss and tell’? Het lijkt KISS op het lijf geschreven. Vandaag verscheen daar ineens Graspop in het tourschema van de band:

Kiss GMM 2015

Inmiddels is de site weer aangepast en staat het festival niet meer genoemd bij de tourdata.

Het is niet de eerste keer dat de band festivalinformatie lekt; Gene Simmons liet afgelopen week al zien niet alleen een lange, maar ook losse tong te hebben. Via Twitter deelde hij de line-up voor de zondag van Download Festival, voordat de organisatie hiermee naar buiten kon treden. Een week daarvoor plaatste KISS (per ongeluk) de flyer voor Der Ring op Facebook, waarmee het festivalpubliek Deftones en Airbourne aan de line-up konden toevoegen. De derde leak dus van de glam rockers. Onhandigheid, opstandigheid of pr?

Geen Rock Werchter

Het optreden van KISS op Graspop betekent meteen voor een dikke streep door Rock Werchter voor de band. Ondanks dat KISS meerdere malen werd genoemd als mogelijke headliner, zal de band niet verschijnen op het grootste rockfestival van België. Graspop Metal Meeting en Rock Werchter hebben in het verleden namelijk nog nooit een headliner gedeeld in verband met concurrentie.

Graspop 2015

Graspop viert haar twintigste verjaardag dit jaar. Het metalfestival vindt plaats in het weekend van 19 t/m 21 juni in Dessel, België. Meer informatie kun je vinden op de website. De ticketverkoop gaat in december van start.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen