Advertisement

Kiss’ Gene Simmons lekt gedeelte Download 2015 line-up

Download Festival crowd

Na eerder al per ongeluk Deftones en Airbourne te hebben bevestigd voor Der Ring, lijkt Kiss nu verantwoordelijk te zijn voor de volgende leak. Kiss-zanger Gene Simmons post zojuist op zijn Twitter de mogelijke line-up van de zondag van het Download festival. Op deze line-up staan onder andere Mötley Crüe, Slash en Kiss zelf. De tweet is inmiddels verwijderd.

Al weken wordt er gespeculeerd over de affiche van Download en Gene Simmons draagt kennelijk graag bij aan de speculaties. Niet alleen bevestigt hij zijn band Kiss voor het festival in Engeland, ook zouden Mötley Cruë, Slash en Enter Shikari op Download 2015 staan. Dit blijkt uit een poster die Simmons op zijn Twitter plaatste. Hoewel de tweet inmiddels verwijderd is, heeft de poster zich over social media verspreid:

Kiss line-up Download

Kiss bevestigde eerder per ongeluk Deftones en Airbourne voor het Duitse Der Ring. Nu lijkt de line-up van Download dus aan de beurt te zijn. Of de line-up die Simmons op zijn Twitter plaatste ook daadwerkelijk echt is, weten we pas wanneer officiële aankondigingen worden gedaan. Download organisator Andy Copping zegt in ieder geval dat het een ‘fake’ betreft.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen