Dotan op Rock Werchter en Sziget 2015

Dotan speelt op Rock Werchter en op Sziget in 2015. Dat bevestigt de Nederlandse singer-songwriter zojuist op Studio Brussel.

Dotan zal op zaterdag 27 juni op Rock Werchter spelen. Eerder werden voor die dag al Noel Gallagher, Lenny Kravitz en The Prodigy bekend gemaakt. Dotan verklapt dat er nog een aantal indrukwekkende namen aankomen voor Rock Werchter. Spannend!

Wanneer Dotan op Sziget zal spelen, is nog niet bekend. Eerder vandaag werden wel tientallen andere namen voor het festival bekend gemaakt, waaronder Martin Garrix.

Dotan

Dotan wordt in 2011 opgepikt door 3FM met zijn nummer ‘This Town’. De Amsterdamse singer-songwriter breekt pas echt door als hij in 2014 zijn tweede album 7 Layeruitbrengt, met daarop onder andere de megahit ‘Home’. Dotan speelt in 2014 in uitverkochte zalen door het hele land en gaat internationaal in 2015. Bij die internationale tour hoort onder andere een optreden op Rock Werchter.

Rock Werchter 2015

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. Het festival is een week naar voren verschoven om in het schema van Foo Fighters te passen. Naast Foo Fighters maken ook onder meer Muse en Pharrell Williams hun opwachting op het festival in het Belgische dorpje Werchter. De ticketverkoop is reeds begonnen. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen