Racoon vervangt Dotan op ParkCity Live 2018

Foto: Tomy N Lance

Nadat Dotan vorige week heeft laten weten al zijn optredens de komende tijd af te zeggen, is inmiddels de vervanging voor ParkCity Live 2018 bekend. Deze zomer reist Racoon af naar Heerlen voor een optreden. 

Racoon is op de zondagavond van het tweedaagse festival te bewonderen. Het is de derde keer dat de Zeeuwen te zien zijn na eerdere optredens in 2014 en 2016. ParkCity Live geeft aan dat de komt van Racoon mede te danken is aan alle tips die het festival heeft ontvangen. Deze tips zijn eerder binnengekomen op social media na de afzegging van Dotan.

Racoon

De Zeeuwse band Racoon draait al weer ruim twintig jaar mee. Bij het grote publiek zijn ze sinds 2005 bekend. De doorbraak kwam met de single ‘Love You More’. Vanaf dat moment is het snel gegaan met de band. Andere grote hits zijn ‘No Mercy’, ‘Liverpool Rain’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Eind 2017 is het meest recente album, Look Ahead and See the Distance uitgebracht. Dit jaar speelt Racoon diverse zaalshows. Ook staan ze op het podium van Concert at SEA 2018 en Retropop.

ParkCity Live 2018

ParkCity Live 2018 vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in park Bekkerveld in Heerlen. Het festival heeft vaak een diverse line-up voor jong en oud. Het kostte het festival dit jaar maar 40 minuten om volledig uit te verkopen. Als jij één van de gelukkigen bent met een kaartje kun je genieten van onder andere Guus MeeuwisNenaChef’Special, Anouk en My Baby. Voor meer informatie over het festival kun je de website van ParkCity Live raadplegen.