Advertisement

Les Ardentes 2015 boekt The Hives en meer

Festival Les Arentes 2015

Festival Les Ardentes heeft middels een video 12 nieuwe namen bekend gemaakt. Onder andere The Hives en Nick Mulvey zijn aan de line-up toegevoegd.

Ook Charlie Winston, Clapton Immortal Live, BRNS, Mount Kimbie dj-set, Lost Frequencies, Mountain Bike, Forest Swords, Lapalux live, Binkbeat en Ben Khan zullen in Luik optreden. De video is terug te zien op ons YouTube-kanaal.

De namen volgen op de al eerder bevestigde Iggy Pop, La Smala, La Roux, Oscar and the Wolf, Baxter Dury, Woods, Tinie Tempah, Slow Magic, Fauve, Metronomy, Balthazar, Erlend Oye (Kings of Convenience, Whitest Boy Alive) en Sleaford Mods.

Festival Les Ardentes 2015

Festival Les Ardentes vindt plaats in het Parc Astrid de Coronmeuse in Luik, het kloppend hart van Wallonië, aldus de organisatie. Op 9, 10, 11 en 12 juli 2015 is de stad weer thuisbasis voor Festival Les Ardentes. Dit jaar zullen bijna 60 internationale en Belgische artiesten van donderdag tot zondag het podium betreden en zo vier concertdagen vullen waarbij alle genres aan bod komen: rock, electro, hiphop, house, techno, metal, drum’n’bass, soul, triphop, Franse chanson, folk, pop, enz.

Tickets zijn verkrijgbaar op de Les Ardentes website. Vier dagen kosten 120 euro. Dagtickets kosten de helft. Een additioneel campingticket gaat voor 10 euro over de toonbank.