Paul McCartney naar Firefly 2015

606
Paul Mccartney

Paul McCartney zijn eerste festivaldatum van 2015 is een feit. Op 19 juni staat hij op Firefly festival in de Verenigde Staten.

Vorige week werd bijna de hele line-up van Firefly bekend gemaakt. Bijna, want er ontbrak nog één belangrijke naam op het affiche: Sir Paul McCartney. Paul McCartney staat niet meer drie keer per week op het podium, maar is gelukkig af en toe nog wel te bewonderen. Zo ook dit jaar op het Firefly festival. Daar heeft die nieuwe ontdekking van Kanye West toch snel een headlinerspot bemachtigd. Helaas voor Nederlandse en Belgische fans is dit optreden niet naast de deur; het festival is in Amerika.

Firefly 2015
Firefly vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 21 juni in het Amerikaanse plaatsje Dover. Dat is tegelijkertijd met Best Kept Secret en een week voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Een ticket voor vier dagen Firefly kost je 250 dollar. Check voor meer informatie de site van de site van Firefly.

Kijk hieronder een video uit ons YouTube kanaal en geniet van het heerlijke optreden van Sir Paul McCartney. Ook voor goede andere concertregistraties kun je uiteraard terecht op dit kanaal.

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.