City Sounds 2019 presenteert Jessie J

jessie j
jessie j

De organisatie van City Sounds maakt Jessie J bekend voor de 2019 editie. Jessie J speelt begin augustus op de openingsdag van het nieuwe Amsterdamse festival. 

Het nieuwe Amsterdamse festival City Sounds presenteert Jessie J. Nadat het eerder deze week al de beurt was aan Thirty Seconds To Mars en James Bay is het nu de beurt aan de Engelse zangeres.

De bevestiging van de organisatie vind je hieronder:

De City Sounds shows vinden plaats in de iconische NDSM-werf in Amsterdam Noord. Tickets voor de dag van Jessie J start zaterdag 16 februari om 10.00. Wil je echt zeker zijn van een ticket? Vrijdag 15 februari tussen 10.00 uur en 14.00 uur kun start de exclusieve pre-sale van het festival.

Jessie J

Jessie J is de artiest achter de succesvolle nummers ‘Price Tag’, ‘Domino’ en ‘Bang Bang’. In 2011 kwam haar debuutalbum Who You Are uit, en sindsdien heeft Jessie J veel succes geboekt. De Britse zangeres heeft veel succesvolle samenwerkingen gehad met onder andere David Guetta, Nicki Minaj en 2 Chainz.

Jessie J heeft in 2018 een druk festivaljaar gehad. Zo stond ze dat jaar op onder andere Electric Castle, Werchter Boutique, Colours Of Ostrava en Ilse Of Wight. In 2019 is de zangeres qua festivals tot nu toe alleen op City Sounds te vinden.

City Sounds

City Sounds vindt dit jaar voor de eerste keer plaats. Het betreft een reeks openluchtconcerten op de NDSM-werf in Amsterdam tussen 3 en 6 augustus. Onder andere Thirty Seconds To Mars en James Bay zijn in augustus te zien in de hoofdstad.

Voor meer informatie over het evenement en voor de ticketverkoop kun je terecht op de officiële website.