Fleetwood Mac eerste headliner Isle of Wight 2015

764
Bron: facebook

Het Britse Isle of Wight Festival maakt zojuist de eerste headliner voor 2015 bekend. Fleetwood Mac zal het festival op zondag 14 juni afsluiten.

De geruchten gingen al een tijdje dat Fleetwood Mac het Isle Of Wight Festival zou headlinen. Toch is het opmerkelijk, want lange tijd leek het erop dat de band op Glastonbury zou staan. Michael Eavis ontkrachtte dat enkele maanden geleden echter definitief. Daarna gaf de band ook te kennen dat ze helemaal geen festivals zouden doen, maar Isle Of Wight heeft ze dus blijkbaar toch weten te strikken. Het optreden dat ze daar geven is een ‘Worldwide Festival Exclusive’.

Pinkpop

Isle Of Wight is altijd interessant om in de gaten te houden, omdat het in hetzelfde weekend valt als Pinkpop. Toch zal deze eerste headliner ons niet helpen in de zoektocht naar nieuwe Pinkpop-namen.

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?