Street art kunstenaars voor Rock Werchter gezocht

North west walls rock werchter
North west walls rock werchter

De provincie Vlaams-Brabant en Street Art Belgium zijn op zoek naar jonge kunstenaars voor het project North West Walls op Rock Werchter. De kunstbeleving North West Walls is wederom op het terrein te zien en er is nog een plekje over voor creatief talent.

De provincie Vlaams-Brabant en Street Art Belgium lanceren een wedstrijd voor jonge street art kunstenaars uit Vlaams-Brabant. Hiermee bieden zij een kans om hun werk levensgroot op Rock Werchter te tonen. Creatievelingen moeten vóór 15 april een portfolio opsturen naar [email protected]. Degene die wint doorloopt een workshoptraject in een team van kunstenaars. Arne Quinze kiest uiteindelijk het beste ontwerp dat op het festival te zien zal zijn. Hij is de curator van het North West Walls project, dat vorig jaar in het leven is geroepen.

Vorig jaar deed het kunstproject North West Walls haar intrede op Rock Werchter. Dit vierde podium was omgeven met op elkaar gestapelde containerblokken beschilderd met kunst. De plek was het drukst bezocht tijdens de WK-voetbalwedstrijden. Op andere momenten was er meestal muziek te horen en liepen de mensen tussen de blokken te kijken naar de beschilderingen. Wat dit jaar de invulling van het podium zal zijn is nog onbekend. Wellicht komt er dit jaar dan toch echt een afterparty?

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni 2015. De grootste namen op het affiche zijn Foo Fighters, Muse en Mumford And Sons. De ticketverkoop is reeds begonnen en de donderdag is zelfs al uitverkocht. Een combiticket gaat dit jaar voor 226 euro over de toonbank. Een dagticket is voor 95 euro te verkrijgen. Daarnaast dient er nog een campingticket te worden aangeschaft. Check hier alle informatie rondom Rock Werchter 2015.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 3-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen