Donderdagnacht op Dour in Detroit-style

Een droom van Dour Festival komt dit jaar uit! Techno-held Carl Craig heeft in samenwerking met het festival een line-up opgesteld die ervoor moet zorgen dat de donderdagnacht een te gekke “Made-in-Detroit”-technonacht moet gaan worden.

En wat kunnen we verwachten? Een onuitgegeven live-set van Carl Craig en Mad Mike, Model 500 (waarvan onder andere Juan Atkins en Mad Mike leden zijn) – eveneens live -, de Franse Agoria en de Belg Fabrice Lig. Laatstgenoemde brengt binnenkort een plaat uit bij Planet E, het label van Carl Craig himself.

Carl Craig zit al in het muziekvak vanaf 1989 en heeft dus al heel wat legendarische optredens op zijn naam staan, waaronder op de Duitse Love Parade in 2008:

Eerder zijn al 165 acts bevestigd door de organisatie, waaronder Lauryn Hill, The WombatsModeselektor, Snoop Dogg, Tony Allen Review feat. Damon Albarn en Flume. Ook is de volledige line-up voor zowel de Cannibal Stage als deDub Corner al onthuld. En nog steeds is de festival line-up niet compleet!

Dour Festival 2015

Dour Festival zal dit jaar plaatsvinden van 15 t/m 19 juli in het gelijknamige plaatsje Dour. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Dour heeft komende zomer ook wat te vieren: het naburige plaatsje Bergen is onlangs uitgeroepen tot Europese Cultuurhoofdstad. De 27e editie van het Dour Festival zal in het teken staan van deze prestigieuze prijs. Wil jij dit evenement niet missen? Koop dan hier je kaarten. Voor meer informatie over het festival, de line-up e.d. klik je hier.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen